Jump to content
  • Announcements

    • Play4Winner

      Anunt!   04/16/2019

      Rugam ca toti membrii sa readauge serverele de la noi ! Rugam toti membrii sa pastreze un limbaj decent! Nu acceptam reclame la alte servere/site-uri care nu au legatura cu comunitatea noastra!
Sign in to follow this  
Shadow

Lenovo Z6 Pro: ce trebuie să știi despre alternativa la Galaxy S10 și Huawei P30 Pro

Recommended Posts

Member Awards
Here are Shadow's awards

lenovo-z6-pro-camera-2-1170x658.jpg

 

 

În ziua de azi, tinde să fie imposibil pentru un producător de mobile să mențină misterul din jurul unei lansări iminente. Din acest motiv, cu câteva săptămâni înainte ca un gadget să devină public, specificațiile tehnice și particularitățile de design se cunosc deja. De cele mai multe ori, surprizele sunt derivate din detalii de

software. Aceste principii se aplică și în cazul viitorului Lenovo Z6 Pro.

 

lenovo-z6-pro-camera-foto-2.jpg

 

Lenovo Z6 Pro este programat să fie anunțat oficial marți, pe 23 aprilie. Între timp, niște randări ale aparatului și câteva imagini care par să fie imortalizate cu el au ajuns deja să circule pe internet.

 

Inițial, se credea că nu va avea niciun fel de crestătură sau perforație în ecran, dar aceste zvonuri au fost desființate de clipul de mai jos. Cu această ocazie, vedem că va adopta o crestătură de tip picătură pe rama superioară. În plus, la fel ca alte câteva gadgeturi recente, va ascunde un senzor de amprentă în spatele ecranului. 

 

lenovo-z6-pro-camera-foto.jpg

 

În mod real, nici mostrele de captură partajate de Lenovo nu arată rău. Din păcate, până nu le vedem necompresate sau până când telefonul nu este testat de o autoritate independentă, este dificil să te pronunți în privința performanței. Nu de alta, dar s-ar putea să fi fost imortalizate cu hardware adițional sau să fi trecut printr-o serie de artificii software.

 

Lenovo a confirmat deja că viitorul Lenovo Z6 Pro va fi construit în jurul unui SoC Snapdragon 855 de la Qualcomm. Va avea un senzor principal de 48 de megapixeli și va suporta conectivitatea 5G. Un acumulator de 4000 mAh ar trebui să te țină departe de priză pe parcursul unei zile întregi.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Board Life Status


Board startup date: April 17, 2019 14:03:27

Powered by Invision Community