Jump to content
 • Announcements

  • Play4Winner

   Anunt!   04/16/2019

   Rugam ca toti membrii sa readauge serverele de la noi ! Rugam toti membrii sa pastreze un limbaj decent! Nu acceptam reclame la alte servere/site-uri care nu au legatura cu comunitatea noastra!

DonHuanno

Members
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

 1. Propunere by' DonHuanno

  Numele tau :Valentin Varsta : 18 NickName in joc : DonHuanno Ce propunere aduci serverului nostru? : Fumuri anti-rase. Imagini / detalii : - Cu ce crezi ca ajuta serverului nostru? :Sa se adauge si fumurile anti rase, gen ( 1k pv 5% tare war ), rata de pvp ar creste
 2. Cerere Helper DonHuanno

  * Numele tau : Valentin * Varsta : 18 * Numele din Joc: DonHuanno * Minutele jucate ( Minim 12000 ) : imgur.com/a/9fUiXwk ( Da, dupa cum se vede am doar 1400 minute, dar in timp vor creste) * De crezi ca meriti acest grad ? : Dupa parerea mea, am ''cantitatea'' de seriozitate necesara pentru acest ''Servici adus jocului'', consider ca sunt o persoana mult mai matura pentru varsta mea, sunt o fire sociabila si de incredere, am foarta multa experienta pe aceasta platforma, si consider ca ma pot descurca. Daca ai curiozitati sau nelamuriri legate de varsta mea, nu ezita sa ma intrebi * Ce contributii ai putea aduce server-ului? : O baza de playeri stabila, ramane de vazut.

Community Reputation

0 Neutral

  About

Board Life Status


Board startup date: April 17, 2019 14:03:27

Powered by Invision Community