Jump to content
 • Announcements

  • Play4Winner

   Anunt!   04/16/2019

   Rugam ca toti membrii sa readauge serverele de la noi ! Rugam toti membrii sa pastreze un limbaj decent! Nu acceptam reclame la alte servere/site-uri care nu au legatura cu comunitatea noastra!

Shadow

Founder
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

 1. [Cerere Admin] AK_47.

  Acceptat! PM pe steam
 2. Cerere

  acceptat! TC
 3. [Cerere DNS] mc

  Acceptat, Imediat o sa-ti fac catergoriile, dar pentru DNS trebuie sa-l asteptam pe Play edit: Categoriile ti-au fost create!
 4. 1. Inimile femeilor bat mai repede decât ale bărbaţilor. 2. Ovarele conţin peste 500.000 de ovule, dar numai aproximativ 400 pot fi fertilizate pentru a da viaţă. 3. Transpiraţia este inodoră. 4. Fără salivă nu putem simţi gustul. 5. Nasul uman poate simţi un trilion de mirosuri diferite. 6. Părul facial creşte mai repede decât în orice altă zonă de pe corp. 7. Organismul uman conţine suficient fier pentru a face un cui de metal de 3 centimetri. 8. Persoanele care au păr excesiv pe corp sunt considerate mai inteligente. 9. Urechile şi nasul continuă să crească pe măsură ce înaintăm în vârstă. 10. Fiecare persoană are o amprentă diferită a limbii. 11. Creierul uman produce energie suficientă pentru alimentarea unui bec de dimensiuni mici. 12. Persoanele cu ochi albaştri au mai multă rezistenţă la alcool. 13. Dacă ochiul uman ar fi un aparat de fotografiat, ar avea o cameră de 576 megapixeli. 13. Creierul foloseşte 20% din oxigenul şi sângele din corp. 14. Oasele sunt compuse din 31% apă. 15. Ritmul cardiac imită muzica pe care o ascultăm. 16. În fiecare zi, inima produce suficientă energie cât pentru a conduce un camion pe o distanţă de 32 de kilometri. 17. Mai puţin de şapte ore de somn pe zi reduc speranţa de viaţă. 18. Muşchii ocupari se contractă de 100.000 de ori pe zi. 19. Cu cât nivelul de inteligenţă este mai mare, cu atât mai mult ar trebui să visezi. 20. Este imposibil să te gâdili singur. 21. Fiecare persoană are un miros diferit, cu excepţia gemenilor. 22. Corpul uman poate distinge până la zece milioane de culori. 23. Ne petrecem aproximativ 10% din timp cu ochii închişi sau clipind. 24. Inima umană poate bate chiar şi atunci când este scoasă din organism. 25. După fiecare masă copioasă, auzul uman este slăbit.
 5. 1. Oamenii sunt mai fericiţi atunci când sunt ocupaţi. Acest lucru îi ajută să rămână optimişti. 2. Fericirea, supărarea, tristeţea, frica, repulsia şi uimirea sunt singurele şase emoţii care se pot exprima universal, peste tot în lume. 3. Consumul de ciocolată eliberează în organism aceleaşi substanţe chimice care se secretă atunci când suntem îndrăgostiţi. 4. Oamenii sunt mai sinceri atunci când sunt obosiţi. 5. O îmbrăţişare scurtă, de numai 25 de secunde, eliberează în corp substanţe chimice care sporesc încrederea în persoana pe care o iei în braţe. 6. Studiile arată că pierderea telefonului mobil generează o panică similară cu cea provocată de o experienţă care pune viaţa în pericol. 7. Atunci când gândesc în altă limbă, oamenii au tendinţa să fie mai logici. 8. Nicio persoană oarbă nu a fost diagnosticată vreodata cu schizofrenie. 9. Elevii de liceu din ziua de azi suferă de acelaşi nivel de anxietate ca pacienţii medicilor psihiatri din anii ‘50. 10. Creierul înregistrează respingerea drept durere. 11. Cam 30% din timp, gândurile ne zboară aiurea. 12. Cele mai clare amintiri pe care le avem sunt probabil greşite. 13. Chiar şi iluzia progresului îi motivează pe oameni. 14. Dependenţa de Internet a fost declarată boală mintală. 15. Nu există cu adevărat multi-tasking. 16. Inconştientul nostru este cel care ştie şi decide primul. 17. Oamenii pot lega relaţii apropiate, autentice cu aproximativ 150 de persoane. 18. Când ne amintim un eveniment din trecut, ne amintim de fapt ultima oară când ne-am amintit de el. Nu ne amintim evenimentul în sine, ci amintirea lui. 19. Cantităţi mai mici de informaţii sunt mai uşor de reţinut 20. Amintirile se distorsionează în timp, fiecare om ajungând să aibă cel puţin o amintire falsă 21. Oamenii cu un scăzut respect de sine sunt în general violenţi. 22. 80% din conversaţiile oamenilor sunt despre nemulţumiri. 23. Oamenii care fac voluntariat sunt mai mulţumiţi de viaţa lor. 24. Creierul uman este mai creativ atunci când e obosit. 25. Relaţiile interumane sunt mai benefice pentru sănătate decât sportul.
 6. Venom (2018)

  Venom (2018) Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.
 7. Dragged Across Concrete (2018)

  Dragged Across Concrete (2018) De cealaltă parte a justiției spune povestea a doi polițiști suspendați atunci când în presă apare un video cu cei doi făcând abuz de putere. Rămași fără bani si opțiuni, cei doi polițiști decid să pătrundă în lumea interlopă, însă descoperă mai mult decât s-ar fi așteptat.
 8. Green Book (2018)

  Green Book (2018) Povestea reală a unei prietenii improbabile dintre un pianist de culoare şi un italiano-american dur pe care cel dintâi îl angajează ca şofer şi asistent personal. Unde? În America anilor '60, unde rasismul şi prejudecăţile încă erau o normalitate. Pianistul Don Shirley şi şoferul său, Tony "Lip" Vallelonga, au fost personalităţi publice, Tony Lip ajungând, după evenimentele din film, un actor destul de cunoscut la Hollywood (a debutat în Naşul, a apărut în Goodfellas şi în serialul The Sopranos).
 9. Shazam! (2019)

  Shazam! (2019) Toți avem puteri nebănuite de supererou… e nevoie doar de puțină magie ca să le scoatem la suprafață. Billy Batson, de exemplu, nu trebuie decât să spună „SHAZAM!” astfel încât, dintr-un adolescent isteț de 14 ani să devină un ditamai supereroul, grație atingerii magice a unui vrăjitor. Un suflet de copil într-un corp superdotat, Shazam profită de puterile sale exact așa cum ar face orice adolescent: se distrează folosindu-le! Poate zbura? Poate vedea prin pereți? Poate produce fulgere cu mâinile? Poate sări peste teste? Shazam va testa limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil. Însă va trebui să învețe rapid să își stăpânească puterile pentru a face față confruntării cu forțele distrugătoare ale dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong). O producție New Line Cinema, cea mai nouă aventură din Universul DC Comics, „Shazam!” aduce povestea de început a unui super erou atipic și simpatic, din 5 aprilie pe marile ecrane din toată țara.
 10. Wonder Park (2019)

  Wonder Park (2019) Povestea unui parc de distracții magic care prinde viață prin imaginația ieșită din comun a unei fetițe pe nume June.
 11. Hellboy (2019)

  Hellboy (2019) În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.
 12. În ziua de azi, tinde să fie imposibil pentru un producător de mobile să mențină misterul din jurul unei lansări iminente. Din acest motiv, cu câteva săptămâni înainte ca un gadget să devină public, specificațiile tehnice și particularitățile de design se cunosc deja. De cele mai multe ori, surprizele sunt derivate din detalii de software. Aceste principii se aplică și în cazul viitorului Lenovo Z6 Pro. Lenovo Z6 Pro este programat să fie anunțat oficial marți, pe 23 aprilie. Între timp, niște randări ale aparatului și câteva imagini care par să fie imortalizate cu el au ajuns deja să circule pe internet. Inițial, se credea că nu va avea niciun fel de crestătură sau perforație în ecran, dar aceste zvonuri au fost desființate de clipul de mai jos. Cu această ocazie, vedem că va adopta o crestătură de tip picătură pe rama superioară. În plus, la fel ca alte câteva gadgeturi recente, va ascunde un senzor de amprentă în spatele ecranului. În mod real, nici mostrele de captură partajate de Lenovo nu arată rău. Din păcate, până nu le vedem necompresate sau până când telefonul nu este testat de o autoritate independentă, este dificil să te pronunți în privința performanței. Nu de alta, dar s-ar putea să fi fost imortalizate cu hardware adițional sau să fi trecut printr-o serie de artificii software. Lenovo a confirmat deja că viitorul Lenovo Z6 Pro va fi construit în jurul unui SoC Snapdragon 855 de la Qualcomm. Va avea un senzor principal de 48 de megapixeli și va suporta conectivitatea 5G. Un acumulator de 4000 mAh ar trebui să te țină departe de priză pe parcursul unei zile întregi.
 13. Știm că Google încearcă să se extindă și pe segmentul de gaming de ceva vreme, iar asta a devenit și mai clar anul trecut, odată cu proiectul Project Stream. Acum compania este gata să dezvăluie mai multe detalii. Dacă nu știi ce e sau nu-ți mai aduci aminte, Project Stream este proiectul Google prin care ar fi posibil să joci jocuri complexe precum Assassin’s Creed Odyssey în Chrome pe orice laptop la 60 de FPS, fără lag. Asta era planul. Realitatea a nu a fost chiar acolo: unii utilizatori abia au ajuns la 30 FPS. Totuși, experiența a fost una pozitivă și compania americană vrea să bage și mai mulți bani în asta. Potrivit unui raport al Gamesindustry.biz, Google trimite invitații pentru un eveniment în cadrul Game Developers Conference ce are loc în martie. În invitație este scris doar „all will be revealed at Google Keynote” (n.r totul va fi dezvăluit la conferința Google), fără ca alte detalii să fie dezvăluite. Logic ar fi dacă gigantul american ar lansa o versiune actualizată a Project Streamsau poate chiar să prezinte un produs cu un alt nume capabil să facă același lucru ca Project Stream. Planul Google ar fi să lanseze un serviciu/produs care să facă posibil streaming-ul de jocuri video. Astfel să te poți juca orice joc, indiferent de ce calculator ai, la fel cum alegi ce film să vezi pe Netflix. Microsoft are aceeași ambiție cu următoarea consolă Xbox care va avea și funcții de streaming în cloud. Sony și Nvidia fac streaming de jocuri deja, dar încă nu există un serviciu foarte popular care să facă asta. Este un domeniu care ar putea câștiga mulți adepți dacă streamingul este bine implementat.
 14. Ediţia E3 din acest an pare să divizeze industria mai mult decât ne-am fi aşteptat: în timp ce Sony PlayStation şi Electronic Arts au decis să nu mai participe la E3 2019, Bethesda şi Microsoft şi-au confirmat prezenţa în cadrul târgului ce se va desfăşura în perioada 11 – 13 iunie 2019, în Los Angeles, California. Iată că în tabara pro-E3 s-a plasat şi Ubisoft, care tocmai a anunţat, prin intermediul contului oficial de Twitter al companiei, că va participa la E3 2019 şi îşi va susţine, cu această ocazie, obişnuita conferinţa de presă. Astfel, conferinţa de presă de la E3 2019 a celor de la Ubisoft va avea loc pe 10 iunie 2019, începând cu ora 23:00 (ora României), şi va putea fi urmărită în direct chiar aici, pe Go4games. Cel mai probabil, Ubisoft se va folosi de această oportunitate pentru a anunţa noi detalii legate de jocuri dezvăluite deja, cum ar fi Beyond Good & Evil 2 sau Skull & Bones, dar şi titluri noi, mai multe zvonuri indicând că vom avea parte de o continuare a seriei Watch Dogs.
 15. Activision şi studioul Treyarch au anunţat lansarea unei noi hărţi pentru modul de joc Blackout din Call of Duty: Black Ops 4. Este vorba despre Alcatraz, aceasta adaptând faimoasa închisoare modului de joc Battle Royale, chiar dacă este mai redusă ca dimensiuni decât harta originală dedicată modului Blackout. Îmbucurător este că harta Alcatraz este oferită gratuit tuturor posesorilor jocului, mai întâi pe PlayStation 4, urmând ca şi restul platformelor să o primească în curând. Aceasta nu este însă singura vesta bună legată de Call of Duty: Black Ops 4: începând de astăzi şi până la sfârşitul lunii aprilie, doritorii vor putea descărca şi juca gratuit componenta Blackout a acestui joc. Blackout este o versiune a modului de joc Battle Royale special concepută pentru Call of Duty: Black Ops 4, fiind puternic inspirată din personajele şi evenimentele din subseria Black Ops. Call of Duty: Black Ops 4 este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Community Reputation

0 Neutral

  1 Follower

  About

  Recent Profile Visitors 56 profile views

Board Life Status


Board startup date: April 17, 2019 14:03:27

Powered by Invision Community