Jump to content
 • Announcements

  • Play4Winner

   Anunt!   04/16/2019

   Rugam ca toti membrii sa readauge serverele de la noi ! Rugam toti membrii sa pastreze un limbaj decent! Nu acceptam reclame la alte servere/site-uri care nu au legatura cu comunitatea noastra!

XixuS

Founder
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

 1. PROPUNERE

  Te rog da un edit la Topic si Respecta modelul ! Numele tau : Varsta : NickName in joc : Ce propunere aduci serverului nostru? : Imagini / detalii : Cu ce crezi ca ajuta serverului nostru? :
 2. Extragere

  Nu ai respectat modelul . Numarul 12 e liber !
 3. Cerere Helper DonHuanno

  T/c Cerere gresita. Respecta modelul Cererilor de helperi pentru forum ( Comisie)
 4. Ce inseamna cerere in comisie ? Comisia la noi pe forum inseamna acei oameni care se ocupa de dat Pro/Contra La propuneri/Cereri Staff Joc>Doar aici au voie sa dea pro/contra ! Cautam 10-15 Membri activi care sa intre in aceasta comisie . Respectati modelul de mai jos ! Nume real : Nickname: Varsta: Dovada ca ai facut reclama pe grupuri : De ce crezi ca meriti staff pe forum? :
 5. Extragere

  Nu Esti in concurs! Numar 279 liber ! Respecta Cerintele !
 6. [Prezentare] SYLCK

  Welcomee
 7. Extragere

  Salut . Am dat startul unei extrageri pentru voi ! Mai jos aveti modelul Ce trebuie sa faceti? Sa postati o reclama pe unul sau mai multe grupuri de metin de pe facebook Reclama o puteti lua de la descrierea serverului . Nu e obligatoriu o puteti face si in felul vostru ! Alegeti un numar de la 1 la 350 Lasati Reply aici cu numarul ales ( Respectati modelul ! ) dovada de postari Nu uita sa votezi serverul ca sa-l ridicam mai mult !!! <3 Curand Promovare de la SixFingers ! Extragerea se face prin intermediul website-ului Random.org Extragerea are loc la 70 playeri on sau pe 1 Iunie ! Sunt 3 Locuri. Loc 1 : Sihastru Abaris2 : 2.5k pv 150 val. atac 10hh Loc 2 : Sihastru Zeu II Loc 3 : Tag personalizat + 12.000 puncte ! Loc 4 : 10.000 Puncte ! Pentru a te inscrie respecta modelul : Nume Joc : Dovada ca ai facut reclama : Dovezi : Numar ales:
 8. Green Book (2018)

  Watched, recomand.
 9. Nume Real : Nume joc : Varsta: Link youtube de la muzica : ATENTIE ! Linkurile de la youtube se pun in asa fel sa se vada videoul direct aici pe forum ! De fiecare daca cand postati o melodie folositi modelul , si postati-o in acelasi topic pe care l-ati inceput !
 10. Model Reclamatie BUG

  Numele tau din joc : Bugul gasit : Dovada : Cu ce incurca acest gameplayul? :
 11. Numele tau din joc : Numele Membrului Staff reclamat: Motiv: Dovada :
 12. ==>Descriere Server<==

  = Abaris2= Server PvP Farm - Fun Max Level 61 Fara Evolutii System Transmutatie Reactii noi din Lol Emotii noi System Ambianta System Status System schimba echipament rapid ( pentru seturi sa numai stai sa le cauti sau sa le pui doar ai apasat F7 ) System duel Avansat ( Fara critica/patrundere/otrava doar tactica) Si Normal ( Cu critica/patrundere/otrava) 1 Mapa farm unde se farmeaza Puncte Abaris , cu ele poti achizitiona reactiile noi si iteme de la magazin cu puncte Se farmeaza usor Sihastre colorate la shop cu puncte anti rase + dreaduri colorate anti rase Calendar evenimente si langa minimap scrie '' EVENT'' Cand e un eveniment Barbut Activ oricand (Cu negot, nu ai cum sa iei teapa ) Bonusuri fixe Daca iesi din joc si ai pm-uri pe care nu le-ai inchis raman acolo cu tot cu mesaje. System emotii in grup System deschidere link din chat si ctrl+v (paste) in chat si in pm Skill P faci cu piatra curcubeu de la mag general licorile nelimitate Finisaje la magazin general Cele 5 bonusuri le bagi cu adauga bonus Efect la comert Sistem efecte fum la magazin cu puncte Sistem Titluri Pe baza de metine si playeri Vote4MD pe site Mascota de dat in ea si testat DMG. Experienta se ia de la mag general Freze anti rase la Comerciant frizuri System Top Damage la Magazin Diverse Magazin de costume si frizuri fara bonusuri (gratis) pentru design la comercianta de costume (Sihastru negru, rosu etc..)
 13. Model Propuneri Server

  Numele tau : Varsta : NickName in joc : Ce propunere aduci serverului nostru? : Imagini / detalii : Cu ce crezi ca ajuta serverului nostru? :
 14. Numele Tau : Numele Playerului reclamat : Motiv : Pedeapsa: Dovada :
 15. Lista Staff

  [OwN]Xixus - Ownerul serverului.

Community Reputation

1 Neutral

  1 Follower

  About

Board Life Status


Board startup date: April 17, 2019 14:03:27

Powered by Invision Community